Resten av dagen

BLEV DET LITE LÄST OCH OCH ÄNNU LITE MER SLAPPAT


Men det är väl ganska OK en dag som denna då vi joggade av oss på morgonkvisten ;-O

Det var molnigt ända fram till 14-tiden då solen bröt loss på himlavalvet och då flyttade jag förstås ut i solstolen. Precis så som det ska vara på en semester.

Till lunch, som faktiskt serverades någorlunda tid i dag eftersom vi steg upp tidigt, blev det tonfiskröra till mig och italienska köttbullar med ratatouille till Woffegubben eftersom han inte är någon tonfiskälskare 😉

Matlagningen är i stort sett det enda vettiga jag gjort i dag förutom joggingen i morse då förstås.

Till middag blev det grillad kycklingfilé som först marinerats i lime och vitlök.

2_limemarineradkyckling.jpg

Till det blev det gräddkokt blomkål…

1_graddkoktblomkal.jpg

Det smakade verkligen mums med bara några tomatklyftor till…

3_tillsammansmedtomat.jpg

I morgon drar vi hemåt en stund eftersom jag ska på gruppmöte med Xtravaganza Vi har inte bestämt ännu när vi drar iväg men eftersom det ska bli dåligt väder så passar vi nog på att åka hem så jag hinner tvätta lite när vi ändå är där. Jag gissar att gräset behöver lite ansning också men som sagt, ska det regna blir ju inte det så lätt. Vi får se – man kan ju hoppas att meterologen har fel 😉

6 kommentarer tillResten av dagen

  • Bim

    Åh, vad roligt det är med dina matlagningsbilder igen! 🙂

  • Visst är den kycklingen god? Jag älskar den!!

  • Bim> Tack, tack det blir ju inga kulinariska utsvävningar men vi blir mätta i alla fall 😉

  • Petra> Ja, verkigen och vet du vad jag gjorde med marianden sedan? Jo, jag skar massor av grönsaker som jag ska woka i den. Jag fick göra en rätt så stor sats med marinad för jag hade inga bra kärl att få ner fyra stora kycklingfiléer i så när kycklingen var färdigmarinerad så puttade jag i en massa gröna saker. Rapporterar sedan hur det smakade 😉

  • Ahnna

    OJ, bra tips till mig som aldrig kommer ihåg med Gi. men ser ju att man får äta/Ahnna

  • Ahnna> Ja, vi hinner faktiskt inte få i oss allt 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>