Ur led är tiden

DET VAR NOG TUR ATT VI REDAN befann oss i soffan efter middagen. Ingen hade ändå orkat resa sig efter potatisgratängen. Den var så himmelskt god så just nu, flera timmar senare, känns det inte som om jag behöver äta något mer någonsin…Men så väl är det väl ändå inte.

Vi har verkligen slappat oss igenom timmarna efter maten. Först tittade vi på Shakespeare in love men den blev lite för dryg så vi skippade den efter halva ungefär. Därefter så försökte vi oss på Sången från andra våningen men … ja, det är säkert en bra film men inte för oss. Sista och tredje blev Så vit som snö och den är riktigt bra. Den kan jag till och med rekommendera för alla som nu inte redan har sett den.

Jag blir lite stressad av att ha missat en timma i dag. NU har jag tusen och en saker att göra innan jag kan kasta mig i bingen. Det kan ju i och för sig även bero på att vi sett på dumburken hela kvällen ;-O

8 kommentarer tillUr led är tiden

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>