Konferens och gym

DET BLIR SVÅRT ATT HITTA NÅGOT ATT KLAGA ÖVER på den konferens avdelningen befunnit sig under torsdagen och delar av fredag denna vecka. Konferensens tema var Trender och vi hade intressanta föreläsare hela dagen och en av dem en Omvärldsbevakare. Mycket givande! Jag vill dock i min enfald ändå tro att vår chef har sett den sociala biten som den viktigaste. Vi har ju näst intill aldrig tid för att egentligen umgås i den vardagliga miljön trots att vi ses varje dag.

Säröhus där konferensen hölls är ett mycket trevligt ställe precis vid havet i Göteborgs skärgård.

Första dagen tog slut ungefär 17.15 då vi fick en och en halv timma ”fri tid”. Jag och min käre kollega D tog en härlig promenad i snöslask i omgivningarna. Han visste hur man skulle föra sig i dessa omgivningar vilket jag var mycket tacksam för då jag aldrig hade hittat den underbara runda som vi gick.

Första bilden visar utsikten från ”min”balkong och den andra är en vy från D:s och min strandpromenad…

1_utsiktbalkong.jpg 2_promenad.jpg

Efter vår promenad skulle vi träffas i baren för en stunds samvaro innan middagen. Det vore ren lögn att påstå att maten inte var en succe och tillika det ”lättdruckna” vinet som serverades till. Det var till och med så lättdrucket att jag blev en smula beruskad…

Jag hade trots detta faktum förnuftet att ge upp denna trevliga kväll runt midnatt då jag och kollgan D hade bestämt oss för en morgonpromenad med uppställning 07.30. Vi tog samma runda som dagen innan och det var befriande skönt trots slask och minusgrader.

När vi var åter från vår promenad som jag uppskattar till minst 5 km så smakade det givetvis helt fantasktiskt med frukost.

Jag kunde inte låta bli att ta ännu ett foto från ”min” balkong. Det andra fotot är taget i ”mitt” rums myshörna som jag tyvär inte hann njuta av. Jag skulle utan tvekan kunna tänka mig att stanna några dagar till…

4_utsiktnastadag.jpg 3_myshornasarohus.jpg

Så här ståndsmässigt kunde man koppla av i gemensamma utrymmen. Och på varje bord stod en äkta lilja som doftade ljuvligt…

5_kungligt.jpg 6_liljor.jpg

Tyvärr tar ju allt trevligt någon gång slut och här hämtar bussen upp oss för vidare färd till gruvan…

7_atertillgruvan.jpg

Åter i vardagen betydde att det blev gym efter avslutad arbetsdag. Det blev 20 minuter uppvärming på löpbandet, 80 minuter styrka och som avslutning 30 minuter motion på motionscykel. D uppmande mig att cykla 70 minuter i dag men det hade jag nog aldrig klarat. Det var urtråkigt de 30 jag satt där och trampade 😉

Gårdagen steg slutade på 11 691 som väl är helt OK en dag när man sitter i konferens och antalet är helt kollega D:s förtjänst.

Dagens hamnar på 17 527 men då är 4 500 omräknade från motionscykeln…

7 kommentarer tillKonferens och gym

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>