Tror gör man i kyrkan

PÅ SÖNDAGAR MELLAN 11-13 som min salige mor alltid sa när jag började mina försvarstal med ”jag trodde”… Det var vad jag gjorde i morse också. Trodde att jag skulle kunna ta mig till gymet efter jobbet i dag. Men näsan rinner på som det inte fanns något slut och hostar gör jag därtill. Får nog vänta någon dag till innan det blir något mer ansträngande än soffan och dumburken 😉

Någon simning är det inte heller tal om ännu. Woffegubben är visserligen arbetsför men långt ifrån sim- och gymbar. Det var nog lite naivt av mig att tro att jag skulle vara helt frisk redan. Är man inte sjuk oftare än vad jag är så stannar nog eländet kvar ett tag för att jag inte ska glömma hur illa det var 😉

Det blir alltså hemfärd direkt efter jobbet!

I dag har jag städat min arbetsplats på alla gamla papper. Det känns som om jag röjt bort minst 10 år av arbete, mötesprotokoll, manualer samt annat ”godis”. På den tiden fick man alla manualer i pappersform och då sattes dom in i plastfickor för att slutligen hamna i en pärm med en präktig etikett på. Jag överdriver inte om jag slängt en hel stor papperssäck med just manualer. För att inte tala om alla anteckningar som jag gjort genom åren. Dessa tog längst tid att slänga för jag blev förstås sittandes och läste. Kul är det men vem kan spara på allt i evighet?!

Det är bra att flytta då och då. Sist jag flyttade, för några år sedan, kände jag mig inte mogen att slänga allt som nu är borta. Men nu är det fint i skåp och vaggor. Bara att sätta fart på samlandet igen 😉

2 kommentarer tillTror gör man i kyrkan

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>