Veckan slut

FÖR DE FLESTA I ALLA FALL. Jag ska jobba i morgon då det är en uppgradering på G. För övrigt finns inte så mycket att orda om. Efter jobbet var jag på gymet, ensam för Woffegubben är på fackträff och därefter blir det lite lattjo lajbans tillsammans med likasinnade.

På gymet var det tråkigt utan Woffe men ja, det var bara att gilla läget.

15 minuter uppvärmning, 90 minuter styrka samt avslutande 30 minuter motion.

Därefter blev det en tur till speceriaffären och sedan hem.

Nu sitter jag och väntar på att Woffe ska ringa för färdtjänst…som är jag då.

2 kommentarer tillVeckan slut

  • Bim

    Hej Angela! Ville bara den här vägen kika in och önska dig en riktigt trevlig första-advents-helg! Jag vet ju att du jobbar just nu, men du får väl ha desto trevligare när du väl blir ledig sen. Tack också för att du så ofta kommenterar i min blogg! Det är så roligt när man får kommentarer! Jag vet ju att du är en av mina trognaste läsare, och det tycker jag är jättekul! Du ska veta att din blogg är alltid den första som jag läser! Och den är fortfarande min största favorit! Jag älskar när du lägger in massor med ”vardags-bilder”! Ha det så bra ännu en gång! Massor med kramar från Britt-Marie.

  • Bim> Ja, jag ska jobba men jag åker inte in förrän 11.30 har jag beslutat mig för. Egentligen har jag ju att göra även innan men det är massor här hemma också. Denna veckan har jag inte varit hemma många timmar och det märks snart. Just nu ska försöka röja undan lite och så jobbar jag på jobbet lite längre i kväll. Jodå, jag missar inte gärna din blogg eller din fotblogg. Tycker också att det där med ”ögonblick ur vardagen” är viktigt och roligt att få vara med och dela med andra. Trevlig första advent till dig oxå! *Många kramar*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>