Som om inget hänt

AVSLÖJAR JAG NU DE ANDRA TVÅ bästa låtarna av Rolling Stones. Saken var nämligen den att No Illusions frågade vad ett antal personer skkulle välja ut som sina tre bästa av Stones. Jag läste slarvigt och selektivt och uppfattade det som den bästa…

Men, ingen är väl sämre än att den kan bättra sig? Nu kommer då ”mina” nästa två:

Miss You

Heart Of Stone

Det är verkligen ingen lätt match att välja men det tycker nog dom flesta Stonesdiggarna 😉

För att då återkomma till nutid så har dagen startat med besök på gymet. Därefter åkte vi till Alingsås för att handla mat men vi bestämde oss för att åka in till Alingsås centrum först. Det är nog Sveriges mest mysiga lilla bullerby med torghandel och tusen caféer. Centrum är packad med folk och visste man inte bättre kunde man tro att det var något speciellt på gång men så är det varje lördag.

Vi gick till kafé Storken och åt lite lunch samt en kanelbulle stor som en mattallrik. Hade vi varit på Esplanaden i Helsingfors hade jag inte skrivit kanelbulle utan örfil – jag så heter godingarna därborta vid.

Och minsann som av en ren händelse råkade, vi på väg tillbaka till bilen från lunchätande och fika, passera en tröja i ett skyltfönster som jag blev bara sååå förälskad i. Det tog lite tid för jag var ju tvungen att hitta något som passade under tröjan också 😉

Ja, sedan blev det då ICA och den egentliga anledningen till besöket i Alingsås, handla mat. Väl hemma igen, och då var klockstollen helt plötsligt 15.30 (!?) satte jag igång med att måla garagedörrarna och Woffegubben körde runt snabeljohan inne. Det var välbehövligt med bäggedera 😉

1_garagedorr.jpg

Det är väl knappast någon idé att smyga med att det även blev två maskiner tvätt samt lite middag så småningom.

Vad gäller stegeriet är det knappast någon som helst idé att publicera då det i dag bara blev 7 884 och inte så mycket mer i går…

2 kommentarer tillSom om inget hänt

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>