Årets man!

NOG VAR DET VÄL meningen att vi i dag skulle besöka gymet?? Men när olyckskorparna började snacka om att det i morgon ska bli regn och att sommaren är förbi så undrade jag om jag inte behövde hem fortast möjligt för att av sluta täckbarksprojektet?

– Jag behöver göra en del utomhus som inte går att göra när det regnar fyllde maken i…

OK, då hoppar vi gymet i dag men går i morgon! Jag lurar på detta hela eftermiddagen och kommer fram till om att om jag går en bit från jobbet så kanske det kan kompensera lite?

Sagt och gjort. När klockan är 16.05 börjar jag gå mot hemmet men jag har inte tänkt att gå hela vägen, 3,3 mil, utan bara så länge som det tar för Woffegubben att komma i kapp mig då han slutar lite senare.

Jag lyckades ta mig, gåendes, till Sävedalen som jag tror blev cirka 7 kilometer innan Woffe hann ikapp. Det var strålande sol och visste man inte bättre skulle man kunna tro att det var högsommar.

Hemma tog jag mig an täckbarken och det är nu som dagens rubrik kommer till sin rätt…

Aretsman.jpg

Njae, riktigt så illa som bilden visar är det inte men 😉 Högen tog nästan slut i dag. Det mesta är klart på framsidan och det som återstår av högen kommer också att hamna där men inte i dag.

Förresten så fick nya stegräknaren en tuff förstadag, 17 160 steg i dag!

9 kommentarer tillÅrets man!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>