En jävla massa brädor

EFTER EN SOVMORGON…ja inte för mig då för jag vaknar tidigt jämt spelar ingen roll om det är semester. Men Woffegubben fick sig en välbehövlig sovmorgon i alla fall.

I dag var det inte fråga om någon avtalsenlig rast inte…

1_kaffepaus.jpg

Jag anade redan i går att fem liter olja knappast kommer att räcka till alla 65 brädor och mycket riktigt redan vid trettiotalet inoljade kluckade det inte längre i burken. Det vara bara att ge sig iväg, dyka långt ner i plånboken och inhandla ytterligare tio liter…

2_nyolja.jpg

Och när vi ändå var i farten köpte vi hem målarfärgen också…

3_nyfarg.jpg

Tio liter grundolja och tio liter täcklasyr kostade över 2000 riksdaler. Hade inte Woffegubben stoppat mig så hade jag ringt polisen och anmält affären för bedrägeri. Men va’ tusan ska det behöva kosta så mycket för lite cuprinol och lasyr?!

Kunde inte hålla mig från att ta några foto vid hemkomst från ”ockeraffären”. Den här lilla blå klematisblomman är på rymmen. Den borde vara i toppen på det Japanska körsbärsträdet men kanske tyckte hon att liljorna var ett bättre sällskap 🙂

4_klematisparymmen.jpg

Och Dagliljeståndet blir bara vackrare och vackrare för var dag som går…

5_dagliljestand.jpg

”Indiantältet” är inte så fint som det brukar vara. En del av klematisarna (sex till antalet) vill sig inte i år och någon har till och med dött. Men den här försöker kompensera det hela…

6_storhet.jpg

Nu har dessa äntligen slagit ut. Dom är lite senare i starten än övriga storblommiga. Men den är väl värd väntan. Jag fick hoppa upp på en stol för att få en bild på de utslagna blommorna. Den växer vid staketet mot grannen och det är högt…

7_langtupp.jpg

Nu ska det oljas!

4 kommentarer tillEn jävla massa brädor

  • Hej! Tack för kommentaren i Bims Bloggs Gästbok! Nu vet jag att du kan kommentera där i alla fall! Synd att du inte kan göra det direkt under dagens Blogg. Men, men, då får göra det i gästboken istället då! Ja, det är faktiskt sant… Börjar jobba om tre veckor… Usch! Vill inte tänka på det redan! Vi börjar på måndagen med konferens två dagar och förberedelse en dag och sen börjar ungarna på torsdagen… Sen är det bara att börja längta efter Jullovet! Ha ett trevligt avslut på helgen! *Kram*

  • Britt-Marie> Herrejisses vad fort det gått! Tur att ni har resan att se framemot innan i alla fall 😉 *Kram*

  • Tack för inlägget i Bims Bloggs Gästbok! I dag har vi röjt ännu mera! Det är så fint här nu! *Kram*

  • Britt-Marie> Oj, jag får frossa bara jag hör hur ni sliter… 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>