Hemma igen

EFTER KVÄLLEN OCH nattens roligheter måste jag erkänna att jag inte joggade i morse – fast tanken fanns där när jag kröp i säng (tidigt i morse). När klockan skrällde så beslöt jag mig dock för att inte jogga (man är väl inte sämre än att man kan ändra sig) eftersom det var högst tveksamt om jag ens var riktigt nykter 😉

Roligt var det i alla fall och jag har inte dansat så mycket och haft så roligt på länge. Det gjorde gott för både kropp och själ samt antalet steg.

Vi avslutade konferensen med lunch och min kollega var så himla gullig så hon levererade mig hem så jag slapp åka in till jobbet för att där invänta Woffegubben.

Nu ska jag bara packa upp innan jag beger mig till gymet där jag möter upp Woffe som kommer direkt från jobbet. Om det slutar att regna kanske jag tar cykeln eller kanske rentav en promenad…Får ju tänka på stegmätaren som inte har så höga siffror i dag 😉

Det har varit en mycket bra konferens och jag tror att alla 130 deltagare tycker detsamma. I morgon ska jag på kurs hela dagen och på fredag har jag möte med våra leverantörer från morgon till sen eftermiddag så när jag ska hinna jobba – ja, det väl ingen!?

2 kommentarer tillHemma igen

  • Thommy

    Min stegräknare var inte igång, men världsrekordet hade nog slagits flera gånger om.

    Tack för en trevlig kväll.

    Thommy

  • Thommy> Jisses har du hittat hit! Trevligt, trevligt… Tack själv Thommy utan dig hade det inte varit så kul!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>