Skitsak….

I DAG HADE JAG BESTÄMT mig för att ta mitt vanliga ”fredagsfemtonhundrameterspass” men när jag kom upp insåg jag att jag hade simmat 1600 🙂 Det var lite rörigt i dag som alltid på fredagar då kravallsimmarna är närvarande men det var också en del nya som man inte har koll på. När vi hade avverkat ett par vändor väntade Astor in mig och bad mig hälsa Rut att han skulle gå och s k i t a, allstå ett toabesök. Det lovade jag givetvis att meddela så fort jag kom i kapp henne.

När jag talade om det för Rut så sade hon att det var då för väl att jag berättade det för henne för annars hade hon blivit orolig om hon upptäckt helt plötsligt att han inte var kvar. Och det höll jag med om att det fanns anledning att bli orolig över – en karl som varje måndag tar hand om tvätten växer banne mig inte på träd! Nåja, det blev snart lugnt i lägret igen när Astor kom tillbaka.

Dagens sim:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 297 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 113.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 18 minuter och 15 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 52 minuter.

2 kommentarer tillSkitsak….

  • Hahahah jag dööör vad roligt… ni får skriva kåserier om era mornar i simhallen!

  • Anna> Ja, helt händelselöst är det iinte. Härom dagen sa Astor, precis när vi vände, att han hade slutat ta simtag ett par meter innan han var framme vid kanten. Men huvudet flöt bara upp hela tiden – tror det beror på att det är kork 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>