Slut på smygandet!

JODÅ, jag håller mig precis ovan vattenytan men något att skriva om, förutom regnet och väderhelvetet, har jag inte så det blir inte så många ord just nu.

Däremot har jag länge tänkt att länka till de sidor på nätet som jag dagligen snokar runt på och läser, njuter, skrattar, gråter och tar lärdom av.

Med andra ord är det slut på smygläsandet 🙂

Jag borde gjort detta för länge sedan och har väl fått lite kritik (ingen nämnd och ingen glömd) för att man av god internetetik faktiskt länkar till de sidor man gärna och ofta läser.

Så det ska jag göra i dag är tanken.

För övrigt har veckan varit ganska intetsägande med undantag för i går kväll då vi var över till våra goda grannar på lite pysmys med god mat och dryck samt mycket trevligt umgänge. (Förresten…även tisdagskvällen var ett undantag då hade vi också trevligt hemma hos en gemensam arbetskamrat.)

Vi satt på grannarnas nya fina inbyggda altan och avnjöt grillat med supergott tillbehör och minst lika god efterrätt. Varmt och gott hade vi det trots att syndafloden bokstavligen öste ner och förbi utanför .

Sedan är det faktiskt så att den gamla damen (jag) inte mår riktigt bra vilket verkligen hör till undantagen som bekräftar regeln. I onsdagseftermiddag kände jag mig helt plötsligt dålig – ont i nacken och huvudet uppevdes mest som en kartong, fyrkantig sådan.

Lade mig redan vid hemkomsten från jobbet och sov runt. Vaknade någon gång mitt i natten för toabesök och upptäckte då att stackars Woffegubben tagit tillflykt till gästrummet. Aha, jag snarkade alltså….

På morgonen var jag övertygad om att jag drabbats av halsfluss så det blev Accessakuten för min del och Woffegubben fick åka till Valhalla ensam.

När jag blev insläppt till doktorn berättade jag att jag misstänkte att jag fått halsfluss och att det inte var så lämpligt just nu då jag är ensam på jobbet och inte kan vara hemma.

Hon log lite och sade att det var roligt att höra (?) Ja, inte att jag eventuellt hade halsluss men att jag inte kunde vara borta från jobbet för det fick hon nästan aldrig höra.

Nåväl, för att göra en lång historia kort, det var ingen halsfluss man tog både hals- och blodprov för att vara säker. Däremot så trodde hon, doktorn, att jag drabbats av virus så det var bara att vänta ut.

Jag kände mig ganska glad trots allt eftersom jag är reumatiker så är halsfluss inte drömläget om jag säger så.

Arbetet har inte varit särskilt betungande, det är semesterlugnt på jobbet, men jag har varit förfärligt trött och hela dagarna önskat mig hem till sängen.

Och på stränga order av Lilla Monsterbarnet så har jag hållit mig bortom varje uns av motion.

Nu ska det väl i ärlighetens namn sägas att jag är något bättre men ändå inte helt fit for fight så jag får fortsätta med att ta det lugnt och på så vis jaga iväg virusarna en och en. Det är heller ingen mening med att sukta efter ”tyckasyndommejsympatier” för jag är nästan ALDRIG sjuk eller ens hängig så någon slags rättvisa säger att det är banne min tur nu.

Det är dumt att slita sitt hår i förtvivlan, som om skallighet skulle göra sorgen mindre.

CICERO

2 kommentarer tillSlut på smygandet!

  • Nu har jag åxo åkt på nån slags influensa eller liknande… är hemma o supersjuk …kram!

  • Anna> Hujedamejjen och stackars lilla gumman! Kan det månne vara brist på sol och detta förbaskade regnade som är orsaken till virusarna? Har känsllan av att det är ovanligt många människor som känner sig krassliga just nu.