Halvdag

SLUTADE jobbet redan vid tolvtiden i dag och därefter påbörjades den eviga kampen, om att hinna först till kassan, med alla andra tusentals som skulle handla inför helgen i ICA-affären.

Nåväl, det gick bättre än väntat och vi var hemma vid 14-tiden så det kunde varit värre.

Inför den stundande renoveringen av gästrummet så bar vi ut sängen till mitt arbetsrum och därpå vad det dags för Woffegubben att ge sig iväg på årsmöte med facket.

Jag fortsatte att röja undan i rummet och nu står bara bokhyllan kvar vilken jag inte klarar att bära ut själv så det får bli senare.

Sedan gick jag ut i trädgården och ansade lite. Klippte ner en buske och rafsade omkring lite i landen. Man börjar ana antydan till liv på buskar och träd och vi går en spännande tid till mötes.

Solen strålade på och det blev en riktigt härlig eftermiddag utomhus. Jag har lite svårt att hålla mig inomhus, även om det finns mycket att göra, när trädgården börjar pocka på min uppärksamhet.

För övrigt känner jag mig ganska trött och utmattad så det ska bli skönt att inte behöva stiga upp till en dånande väckarklocka under några morgnar nu.

I morse åkte Stora Monsterbarnet iväg och nu ses vi inte förrän i början av maj – men den som väntar…..

Och Lilla Monsterbarnet har köpt bil! Så roligt för henne, Oskar och Puslingarna. Hoppas nu bilen tuffar och går utan några större problem.

Man måste ha tillgång till många ord för att på rätt sätt kunna vara ordknapp.

PER OLOF SUNDMAN

1 kommentar tillHalvdag

  • Anna

    Kom precis hem från jobbet! 30 minuter från dörr till dörr istället för en och en halv timme ungefär…. 🙂