Att roa sig med regniga dagar

EFTERSOM det regnar ute i dag så blev det ingen frukost utomhus på framisdan som jag hade planerat.

Så här sitter jag med en hel ledig dag och kan inte vara ute i trädgården 🙁

Nåja, det finns ju andra sätt att roa sig på. Huset skulle behöva städas och tvätt är det aldrig någon brist på i denna boning. Jag kan förresten komma på massor av andra saker som också behöver göras men….

Att tillhöra den generation som jag gör ställer en massa krav på att man ständigt och jämt är aktiv genom att utföra saker som borde göras. Gör man inte det får man hembesök av det dåliga samvetet.

Det där en stor konst att lära sig ignorera sitt så kallade ”arv” och just i dag så tänker jag ligga i hårdträning för att få dagen att gå utan en massa måsten.

Häromdagen var jag inne på Jontas sida (eller det var väl inte riktigt sant för jag är där varje dag) och blev inspirerad av att han hade kollat upp vad man söker på och sedemera alltså hamnar på ovan nämnda sida.

Så nu har jag härmat och det är faktisk ganska intressant.

Följande sökord har fått den sökande att hamna på muller.se (som ju är en familjedomän så jag är inte ensam ”skyldig” till allt):

sexiga tjejer

Ja, här är det Lilla Monsterbarnet som är författarinnan.

Äggtoddy

Smakar ju bra i mindre mängd. Detta var ett av mina inlägg men Woffegubben var aktör.

fjortisar

Hujedamejjen – när jag sökte på detta för att se så tror jag inte att alla sidor var lika oskyldiga som det inlägg jag skrev och hade med Fjortisar som del av en rubrik.

dagbok

Japp, detta sökord är mycket vanligt och eftersom min dagbok börjar med alfabetets första bokstav Angelas dagbok så hamnar jag givetvis långt upp på listan.

syrenhortensia

Ja, när det sökts på växter så är det givetmin mina skriverier som gäller eftersom det är min passion här i livet (med undantag för Woffegubben då förstås).

annas blog

Japp, här behövs ju inga förklarande ord.

norrmalmstorg

Jodå, visst minns man det och Stora Monsterbarnet ville att jag skulle skriva om hur det var…

Som om detta drama skulle kunna mäta sig med verkliga livet!

trollhassel

Japp och den har överlevt sin första vinter och den har blommat i februari i år. DET är en prestation eftersom den borde stå i växtzon II och har hamnat i en klar III:a.

syrenbuddleja

Eller Fjärilsblomma som den också kallas.

balkonglådor

Åhh, semester, vandring, ledigt

cysta

Woffegubben igen

gardasjön

Ett litet paradis på jorden. Det var varmt och varmt och åter varmt!

kompostgaller

Nu tror förstås varje trogen läsare att detta sökord bestämt måste leda till min sida men så är icke fallet. Anna använder sig också av trädgårdsattiraljer men till något helt annat 🙂

mjörn

Mjörn är en insjö som sträcker sig mellan Gråbo och Alingsås. En fin sjö i vår hemtrakt där det vimlar av båtar på sommaren.

Dit gick en av våra härliga vårpromenader! Fast vissa i sällskapet Boris tyckte att det var sommar nog för ett dopp. Brrrr!

olle petter melin

Ett av Woffegubbens sällsynta 😉 inlägg har fått kommentar från ovanstående olle petter melin. Undrar just om han svarat?

rosenmandel

Den (v)årliga inventeringen av trädgårdens växter.

am pm klockan

Undra sa flundra ????

djävulsbuske

Ja, här blir det svårt att gissa vem som är i farten?

krokodiler

En vanlig simpel, enkel beskrivnig av en konsult 🙂

pulsmätare

Uppps – får mig osökt att tänka på ur länge det var sedan jag tränade sist…

Jeeezus! Nu har jag suttit här framför datorn i tre hela timmar! Får nog försöka lyfta akterkapellet och få något nyttigt gjort också denna dag. Det har faktiskt slutat regna, ser jag nu då jag lyfter blicken en aning.

Lite städning väntar och tvätt likaså och en promenad ner till vår duktige blomsterhandlare och beställa en krans till kära svägerskan som ska begravas på fredag om en vecka.

Jag gjorde i alla fall ett tappert försök att stå emot alla måsten!

Blott de tama fåglarna har en längtan. De vilda flyger.

ELMER DIKTONIUS

1 kommentar tillAtt roa sig med regniga dagar