Nytt År!

Ja, så har vi då firat in det nya året! Det gjordes med dunder och brak på vår balkong med skumpa och raketer så det stod det härliga till!

Ett helt, eller rättare sagt, flera helt fantastiska fyrverkerier pågick samtidigt. Festligt värre!

Vad har då hänt sedan jag iddes skriva sist. Jo, jag tar mina promenader varje morgon, i dag en tvåtimmars, men jag har också anmält mig till ett gym med en veckas träning till en kostnad på två hundringar. Det är ett mycket välutrustad gym, synd bara att jag inte hittade det från första veckan.

Jag har fortfarande förbaskat ont i knäet jag slog i när jag ramlade så jag undviker träning av ben….Dock funkar morgonpromenaderna bra då jag vilat knät hela natten.

I går, nyårsafton, tillbringade Woffegubben och jag på en ötur. Vi åkte alltså en arrangerad örunda och det var intressant att få se hela Tenerife med alla klimatzoner och vi hade en jätteduktig guide som var mycket påläst och kunnig.

Kvällen sedan tillbringade vi med Anna och Oskar förstås, med god mat och som sagt skålade vi in det nya året på vår balkong där vi hade en fantastiskt vy över alla raketer och fyrverkerier som skjöts upp.

På lördag stundar sista arrangerade utflykten, då till en fantstisk djurpark.

I dag har vi i princip latat oss på stranden hela dagen, men det ska man väl göra det också när det är semester.

Vi äter på olika restauranger varje dag och det finns mycket god mat kan jag lova!

3 kommentarer tillNytt År!