Konserthuset

Har i kväll lyssnat på violinkonsert på Göteborgs Konserthus. Det var som vanligt fullsatt, pampigt och mäktigt!

Innan konserten intog vi en skamligt dyr och god middag på restaurang (som vanligt kommer jag inte ihåg namnet) på Avenyn.

Dagen, jo det var till att jobba i kapp gårdagen då jag var på tjänsteresa och alltså inte fick något ”vettigt” gjort och ingen annan gör det när man är borta så det vara bara att hugga tag i saker och ting.

Några möten och lite annat så var den dagen också till ända.

Inget sim i morse då knäet inte vill sig. Tog mig i kragen i eftermiddags och ringde för tid hos miin doktor – då har dom infört telefontid för tidsbeställning mellan 09.00 – 10.30. Tji fick jag!

3 kommentarer tillKonserthuset

  • Glöm inte att ringa i morgon bitti! *Ler*

  • Jag må vara kille, och 21 år, men nog har jag länge önskat om att få gå och lyssna på en symfoniorkester (rätt stavat) Alla ungdomar lyssnar inte på Maiden eller Green Day *lovar* Roligt att du tyckte om vad du hörde, dock låter den där Stravinsky väldigt avancerad.

    // Mvh Daniel

  • Daniel> Jag kan varmt rekommendera det! Jag har ingen som helst kunskap och kommer knappt ihåg kompositörerna mellan konserterna jag går på – men jag njuter likafullt ändå. Att det skulle vara särskilt avancerat är bara att ignorera!