Never in my wildest dream…

…..tänkte nog Tina (Turner) i dag när vi hade sällskap på stavgången hem dom sista sju kilometrarna i regnrusk och halv storm.

Hon, Tina alltså, är ju trots allt van vid ett något behagligare klimat. Men hon höll masken nästan halva vägen och sedan blev det lite sura miner. CD:n började skeva och hoppa och inte blev det mycket bättre när jag stannade till, tog ut CD:n och torkade av mot jackan och sedan in i spelaren igen.

Det blev en något kortare tur i dag än normalt för färdtjänsten (Woffegubben) är ute med sin avdelning och får stryk i bowling (igen) och efter det vankas det en liten matbit. Så därför tog jag tåget hem i dag och hoppade av vid Stenkullens station och det blir något kortare än när jag utgår från brandstationen – men skit samma en halv kilometer är inte mycket att kinka med.

Nåja, vi kom hem till slut! Genomblöta men nöjda 🙂

3 kommentarer tillNever in my wildest dream…