Ännu en sömnlös natt….

Fattar inte detta, i natt vaknade jag 01.30 och kunde efter det inte somna om.

Jag har i för sig inte motionerat denna helg och varit ganska still – kanske behövde jag inte mer sömn.

I vilket fall som helst är det förärligt att ligga en hel natt och snurra fram och tillbaka.

Benet är fortfarande inte bra. Simmade bara 300 i dag och strechade sedan.

Får se om jag blir bättre.

När jag kom hem i kväll kändes det riktigt bra i benet. Tog en stavgång på 1 mil, kändes fantastikst bra med tanke på omständigheterna. Stretchade lite innan, efter halva sträckan och sedan när jag var klar. Allt tack vare en god Lunarvän som slagit mig på fingrarna och trampat på min ömma tå. Med hans goda råd så känns det fantastiskt bra.

I morgon kan jag nog simma som vanligt igen och förhoppningsvis ska jag sova i natt!

Comments are closed.